Prirodom protiv ASTME! Proleće donosi alergije koje prouzrokuju i astmu protiv koje se možete boriti OVIM napitkom!

Katarina Nikolić

30. 03. 2022. 000000 08:20

Foto: Piksabej

Alergijska astma je najčešći oblik astme, kod dece se javlja u preko 90%, a kod odraslih u 50% slučajeva. Alergeni uobičajeno nisu opasni za naš organizam, ali ako ih imunološki sistem ne prepozna kao bezopasne materije, dolazi do razvoja preosetljivosti, odnosno alergijske reakcije tokom koje se stvaraju antitela koja potom pokreću imunološku reakciju koja dovodi do razvoja astme.

Pročitaj još: Namirnica koja značajno može smanjiti holesterol: Pristupačna je, a 100 grama košta samo 23 dinara!

Potencijalni alergeni se nalaze svuda oko nas: u vazduhu, hrani, odeći, nakitu, na radnom mestu itd. Vrsta alergijske reakcije najčešće zavisi od mesta njihovog ulaska u organizam. Najčešći alergeni koji dovode do razvoja alergijske astme su poleni (trava, korova i drveća), grinje, gljivice i alergeni sa kože i dlake kućnih ljubimaca, mada se mogu naći i u hrani i lekovima. Alergijska astma je često udružena s drugima alergijskim bolestima, u prvom redu sa alergijskom kijavicom, alergijskim konjuktivitisom i atopijskim dermatitisom.

Otkrivamo vam potpuno prirodan recept protiv astme, biće vam potrebno samo da odete do najbliže prodavnice zdrave hrane i od prodavca da tražite sledeći miks:

20g anisa

20g cveta podbele 

60g lista podbele 

Nakon što uzmete ovu lekovitu mešavinu način pripreme jeste da 3 kašike kuvate u pola litre vode 10 minuta. 

Kada je gotovo, ostavite celu noć na odstoji i sutra pijte taj napitak čitav dan umesto vode! 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU