Napušta glumačku karijeru? Legendarni komičar Džim Keri otkrio je zašto se povlači sa velikog platna!

Katarina Nikolić

02. 04. 2022. 000000 13:30

Foto: Jutjub Printskrin/Absolute Motivation

Hoće li Sonik 2 biti poslednji put da vidimo (ili čujemo) Džima Kerija? Pogledajte zašto je glumac rekao da je "prilično ozbiljan" u pogledu povlačenja nakon svog najnovijeg filma.

Pročitajte još: Posle čak 150 snimljenih filmova, SEMJUEL DžEKSON napokon dobio prvi OSKAR

Šezdesetogodišnji komičar čija je poslednja uloga bila u pozajmljivanju glasa za predstojeći animirani nastavak, Sonik D hedždog - otvorio je svoju dušu i rekao kako oseća kao da je „dovoljno uradio“ u svom profesionalnom životu. "Odlazim u penziju," rekao je tokom jedne emisije 31. marta. Kada su ga pitali da li se šali, odgovorio je: „Prilično sam ozbiljan. Zavisi – ako anđeli donesu neku vrstu skripte koja je napisana zlatnim mastilom, koja mi kaže da će to biti veoma važno da ljudi vide, Možda. Možda ću nastaviti putem, ali sada pravim pauzu."


Loading...

 
Za Džima, povlačenje sa glavne scene daje mu vremena da uživa u mnogo jednostavnijem životu. „Stvarno volim svoj miran život“, podelio je on. „I zaista volim da stavljam boje na platno, i zaista volim svoj duhovni život, i osećam se kao – a to je nešto što možda nikada nećete čuti od neke poznate ličnosti da kaže sve dok postoji vreme – imam dovoljno. Uradio sam dovoljno. Ja sam dovoljno." Poznato je da slavni glumac obožava slikanje i da je vrlo posvećen svom hobiju i stvaranju umetničkih dela. 

Ovaj legendarni komičar, ukoliko ostane pri svom stavu, nedostajaće mnogima kojima je nabacivao osmeh na lice svojim komedijama i imitacijama. 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU