Pevačica progovorila o pobačajima: "Nije mi prijatno, ali želim da podelim sa svima to, da druge devojke znaju"

Kristina LJubisavljević

03. 04. 2022. 000000 13:00

Foto: ATA images

Nastup koji je završila stavljajući cuclu u usta samo je potvrdio priče koju su se danima pre toga provlačile po medijima.

Sada kada konačno uživa u trudnoći i radosno čeka devojčicu kojoj će dati ime Đurđa, Marija je odlučila da ispriča i onu ružniju stranu priče koja je prethodila.

Pročitajte još: Lidija Vukićević otkrila šta je uradila od honorara koji je zaradila od serije BOLJI ŽIVOT

- Imala sam dva spontana pobačaja pre ove trudnoće. Jako mi je teško da izgovorim to uopšte jer mi se čini da će da izazove sažaljenje. Najteže mi je bilo kada sam morala da radim posle tog nesrećnog događaja, da izađem na binu i pevam, da uveseljavam narod, jer to je moj posao. Pevam i smejem se a jedva čekam da dođem kući da plačem- rekla je Marija.

Na nagovor drugarice uradila je određene testove koji su ukazali na problem sa trombofilijom, koja je i bila razlog ovih nesrećnih okolnosti.

Pročitajte još:  "Zašto mi muž plače zbog tebe?" Pevačica se oštro obratila Mariji Šerifović

- Nije mi prijatno, ali želim da podelim sa svima to, da druge devojke znaju šta sve može biti po sredi. Inače imam i insulinsku rezistenciju, a onda sam oko nove godine dobila i koronu. Onda je bilo sumnji za Daunov sindrom za ovu bebu, to je bio takav udarac da nisam znala kako da se nosim sa tim. Plakala sam dan i noć dok nisu stigli rezultati, nisam bila živa- iskreno je rekla pevačica i dodala:

- Kada su stigli rezultati i kada sam saznala da je sve u redu, nije mi bilo ni do čega koliko sam bila srećna, samo sam nastavila da plačem, ali od radosti. Pol bebe me tad nije ni zanimao- rekla je ona u emisiji ''Realna priča''.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU