Demi Mur OPET SREĆNA U LJUBAVI: Posle tri braka i ljubavnih krahova, ovaj partner vratio joj je osmeh na lice! (FOTO)

Katarina Nikolić

05. 04. 2022. 000000 18:30

Foto: Jutjub Printskrin/E! Red Carpet & Award Shows

Par je prvi put snimljen početkom marta, na reviji modne kuće Kloi tokom Nedelje mode u Parizu, a zajedno su snimljeni i tokom izlaska iz istog hotela u kom su tada odseli.

Pročitajte još: Dragana Mirković važi za jednu od najuspešniji pevačica na Balkanu, a ovako je izgledala na početku karijere (FOTO/VIDEO)

Hum je vlasnik lanca elitnih restorana "NoMad", kao i restorana "Davies and Brook" u Londonu, a pre tri godine povezivali su ga s Lorin Pauvel Džobs, udovicom Stiva Džobsa. Viđen je i u društvu Megan Markl pre nego što se udala za princa Harija, a sada je pronašao ljubav sa 13 godina starijom glumicom.

Mur je pre švajcarskog kuvara bila osam godina u braku s Eštonom Kučerom, posle koga je imala jako bolan period oporavka o kome je brujao ceo Holivud! Iza sebe ima i dugogodišnji brak s glumcem Brusom Vilisom, u kojem je rodila tri ćerke, i s kojim je ostala u sjajnim odnosima. Pre nego je upoznala Brusa i s njim zasnovala porodicu, Demi je bila pet godina u braku s muzičarem Fredijem Murom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU