"Govori svoju istinu, kraljice": Obožavaoci oduševljeni, Britni Spirs zvanično PIŠE KNJIGU

Kristina LJubisavljević

05. 04. 2022. 000000 11:05

Foto: Profimedia

Pevačica Britni Spirs je prošlog novembra oslobođena kontroverznog starateljstva posle 13 godina, potvrdila je da je stavila pero na papir i da će napisati priču o svom dosadašnjem životu. Britni (40) podelila je na Instagramu poruku u kojoj se obratila obožavaocima:

- Trenutno pišem knjigu, lekovita je i terapijska... Takođe je i teško spominjati prošle događaje u mom životu - iskrena je bila Britni.

Pročitajte još: Isplivali DETALJI VENČANJA sina Dejvida i Viktorije Bekam: Svekrva će biti zadužena za modne kreacije, a OVO će biti strogo zabranjeno!

Britni je takođe iskoristila priliku da pohvali bivšeg dečka Džastina Timberlejka nakon što se on prošle godine  izvinio zbog svog ponašanja prema njoj i to nakon 20 godina.

Britnini verni fanovi su oduševljeni nakon podeljene vesti o pisanju knjige i preplavili društvene mreže komentarima poput:

Pročitajte još: Održane GREMI NAGRADE 2022: ONI su sinoć ušli u istoriju za doprinos muzici (FOTO)

„Govori svoju istinu kraljice. Slušamo“, „Reci sve, Brit. Bila si ućutkivana tako dugo"

NJen verenik, Sem Asgari, bio je prvi u komentarima, podelivši svoju podršku njenim predstojećim memoarima. „Kupujem prvi primerak“, dodao je.

Britni nije dala više informacija o knjizi, ostajući zatvorena oko imena i toga kada možemo da je očekujemo na policama.

Međutim, smatra se da je potpisala ugovor vredan oko 15 miliona dolara, prenosi Metro.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU