Horoskopski znaci koji vole da potroše više nego što zarade: Oni uživaju u kupovini

Kristina LJubisavljević

13. 04. 2022. 000000 20:30

Foto: profimedia

Mnogi ljudi veruju da je cilj rada da se priušti bolji život, plate koriste da poboljšaju životni standard. Međutim, preteraju sa potrošnjom, pa to ide i izvan granica zarada. Neki horoskopski znaci imaju tendenciju da rade upravo to:

Ovan

Ovnovi imaju naviku da odlažu troškove, zbog čega se oslanjaju na sledeću platu da bi ih platili. Često plaćaju  kreditnim karticama kako bi bili u toku sa svojim životnim stilom. Ipak, potrebno je da naprave kompromise kako bi smanjili troškove.

Pročitajte još: ŠTA JE MOJ PODZNAK? Astrološko objašnjenje zašto je to tako važno kada je u pitanju horoskop

Bik

Bikovi su odgovorni i pouzdani, ali vole da žive dobrim životom. Obožavaju finije stvari, od dobre hrane do brendirane odeće.

Blizanci

Mnogi Blizanci veruju u filozofiju da se živi samo jednom, tako da čine sve što mogu da potroše novac na stvari koje obožavaju. Ovo čini njihov račun manje zadovoljavajućim.

Pročitajte još: MOĆAN TRANZIT NA NEBU! Merkur je ušao u znak Bika: Idealno vreme za NEKRETNINE i PREGOVORE

Devica

Uvek možete da računate da će Devica platiti svoje račune. One će pažljivo da isplaniraju sve svoje troškove i ispuniti sve obaveze,međutim, često imaju tendenciju da preteraju kada troše za seme sebe jer veruju da zaslužuju da se razmaze. NJihova česta potrošnja često ih ostavlja sa malo novca u novčanku, piše Pink Villa.

BONUS VIDEO