Nije glumila u romantičnoj komediji dve decenije: Džulija Roberts objasnila zašto je nije bilo u ovom žanru

Kristina LJubisavljević

19. 04. 2022. 000000 12:40

Foto: Profimedia

Mnogima je zato sada čudno jer Džulija Roberts nije snimala film četiri godina, a više od dve decenije nije glumila u romantičnoj komediji.

Pročitajte još: Princ Hari progovorio o susretu sa bakom, kraljicom Elizabetom: Evo kako je opisao posetu

U novom intervjuu za The Nev Iork Times, glumica je rekla da nije nameravala da se povuče iz Holivuda, nego da se to dogodilo spontano. 

-To nije bilo po planu, nisam pronašla nešto što me zanima. Iznenadila sam se koliko su godine brzo prolazile - rekla je ona, prenosi Harpers Bazar.

Ipak, njene filmove ćemo uskroo ponovo da gledamo. U jednom igra zabrinutu majku koja putuje na Bali sa bivšim mužem (Džordž Kluni), a u drugom suprugu generalnog tužioca predsednika.

- LJudi ponekad pogrešno protumače koliko vremena je prošlo da nisam radila romantičnu komediju kao da ne želim da je radim. Da sam pročitao nešto za šta sam mislila da je nivo pisanja kao Noting Hilu, snimila bih to - rekla je glumica za Tajms.

Pročitajte još: RAZVOD DECENIJE! Nakon 25 godina braka, MILJENICA HOLIVUDA Tandi NJuton se rastala od muža - svi misle da je "SKRENULA S UMA" (FOTO)

Roberts je dodala da je, kada je pročitala scenario za romantičnu komediju u kojoj ćemo uskoro da je gledamo  pomislila:

- Ovo funkcioniše samo ako je to Džordž Kluni - iskrena je bila glumica i objasnila da se ne bi osećala tako samopouzdano da igra tako intenzivnu ulogu sa nekim koga ne poznaje tako dobro.

Džulija Roberts je udata za snimatelja Danijela Modera od 2002. i imaju imaju troje dece: Hejzel, Finneusa i Henrija Modera. Glumica je rekla da je veliko ponosna što je kod kuće sa svojom porodicom i što je domaćica, a kada su njena deca bila mala, radila je mnogo manje da bi bila tu za njih.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU