Sećanje na njega NE JENJAVA: Ovako danas izgleda najveća ljubav Tošeta Proeskog (FOTO)

Katarina Nikolić

19. 04. 2022. 000000 20:00

Foto: Jutjub Printskrin/Hit Records Official

Andrijana Budimir bila je Tošetova devojka u vreme kada je tragična smrt zadesila ovog poznatog pevača koji je ostavio mnogo ožalošćenih za sobom. Nesreća se dogodila16. oktobra 2007. godine.

Pročitajte još: Rasta prvi put u javnosti nakon PRITVORA! Otkriva kako su on i Ana ŠTITILI ĆERKICU i kako mu je bilo na izdržavanju kazne

Toše i Andrijana živeli su zajedno u prelepoj vili u naselju Zlokućani u Makedoniji. NJihove planove za venčanje i osnivanje porodice, nažalost okončala je prevremena smrt ovog talentovanog pevača. Poslednja poruka koju je Toše poslao Andrijani bila je: "Princezo moja jedina, lepo mi pajki, pa ću te čuvati u snu. Sve ima smisla otkad si ponovo u mom životu. Volim te."

Andrijana je danas srećno udata žena i majka jednog dečaka. Udala se 2013. godine, a nakon tragedije povukla se od očiju javnosti i više nije davala nikakve izjave. Može se reći da se nije mnogo promenila od vremena dok se zabavljala sa Tošetom. Nastavila je da se bavi sportom i osnovala svoju školu rukometa gde radi kao trener. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU