Ćerka Toma Kruza nije videla svog oca 10 GODINA! Razlog je krajnje BIZARAN! (FOTO)

Katarina Nikolić

21. 04. 2022. 000000 15:30

Suri je proslavila svoj 16. rođendan, a samo par dana pre proslave, paparaci su je uslikali u jednom njujorškom naselju, gde živi sa majkom.

Pročitajte još: ČESTITAMO! Marija Šarapova slavi svoj 35. rođendan, ali i JOŠ JEDNU STVAR, vredniju od svih trofeja koje je osvojila (FOTO)

Suri nije videla svog oca već 10 godina jer mu je to crkva zabranila! U Holivudu je javna tajna da je Kruz u sajentološkoj sekti i da se njihov brak raspao 2012. godine. Oni su se raspravljali oko toga kako će odgajati svoju ćerku Suri, te se zbog nemogućnosti zajedničkog dogovora, ovaj par razišao. 

Najbizarnije od svega je što je Tom imao pravo svih ovih godina da vidi svoju ćerku, ali s obzirom da je posvećeniji sekti nego porodici, pristao je da je ne viđa jer mu je vera to zabranila. Razlog je taj što Suri nije članica njihove "crkve". 

Navodno je Tom svojoj ćerki pisao pisma koja je Kejti Holms skrivala, te je prošle godine u javnost došla informacija da je Suri pronašla da pisma. Nakon toga izrazila je da se vidi sa njim, a da li je do tog susreta ikada došlo možemo samo da nagađamo. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU