RUČAK ZA DANAS: Nećete se puno namučiti oko pripreme, a cela porodica će tražiti duple porcije!(VIDEO/RECEPT)

Nevena Todosijević

03. 05. 2022. 000000 12:00

Photo:Pixabay

Sastojci:

  • 2 krompira
  • 250 g pilećeg filea
  • 1 paprika
  • 1 mladi luk
  • 2 čena belog luka
  • 2 jajeta
  • 150 ml pavlake za kuvanje
  • 1/2 paradajza
  • tvrdi sir
  • peršun

PROČITAJTE JOŠ: Mesto gde se KUPAJU VILE I VEČNO VEZUJU ZALJUBLJENE: Na ovom mestu stvara se jedan od NAJVEĆIH VODOPADA u Srbiji(FOTO

Način prpreme:

  1. Krompir, meso, papriku, mladi i beli luk isecakajte sitno i stavite u zemaljnu posudu.
  2. Začinite po želji.
  3. Zatim dodajte sitno seckani paradajz.
  4. Prelijte maslinovim uljem, ne preterano.
  5. Jaja i pavlaku umutute, pa dodajte rendani sir i dobro promešajte.
  6. Sipajte u posudu i pokrijte alu folijom.
  7. Pecite na 230°C oko 30 minuta.
  8. Nakon tog vremena, skinite foliju i pecite na 200°C još 10 minuta.

SAVET: Nemojte zagrevati rernu jer tepsija može da pukne.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

BONUS VIDEO: