Da li je prepoznajete? Karijeru nikada nije gradila na skandalima, a jedna je od najpopularnijih pevačica kod nas (FOTO)

Jelena Blažić

09. 05. 2022. 000000 14:30

Foto: Youtube printscreen

Na estradi se pojavila 1992. sa pesmom "Iskreno mi kaži", a kada je snimila prvi album, bila je najpopularnija i najtiražnija pevačica u zemlji 2004. i 2005. godine.

Pročitajte još: NIKOLINA PIŠEK se prvi put oglasila nakon smrti muža: "Grozno se osećam, skoro da jedva pričam"

 Njene najpoznatije pesme su „Lopov“, „Zmaj“, „Moj živote da l‘ si živ“, „Bio si mi drag“ i „April“, dok je njen najpoznatiji album „Zmaj“ iz 2004. godine.

Mnogi je porede sa Šakirom, zbog specifične frizure, a vremenom je i svoje lice podmladila, danas izgleda potpuno drugačije. Pevačica sa majkom Rosom živi na Košutnjaku, u naselju Golf.[94] Često ističe da stan nije opremljen skupocenim nameštajem, da u njemu caruje tišina, i da voli pogled sa terase — najpre na Adu Ciganliju, zatim i na gotovo čitavu savsku stranu grada i Novi Beograd.

Indirin sin venčao sa Jermenkom Elinom, koja je pre dolaska u Beograd živela u Moskvi. Jedanaestog novembra 2017. mediji su objavili da je Indira postala baka, pošto je njen sin dobio sina Mihaela.

BONUS VIDEO: