Elen Dedženeris gasi šou nakon 20 godina: Ona je bila njena prva gošća, a dolazi u emisiju i za poslednje emitovanje

Kristina LJubisavljević

11. 05. 2022. 000000 16:00

Foto: Profimedia

Emisija Elen Dedženeris emituje se od septembra 2003. godine, a završava se 2022. godine nakon 19. sezone. Elen je tokom skoro 20 godina prikazivanja emisije ugostila najpoznatije svetske ličnosti.

Pročitajte još: LAST MINUTE AKCIJA - PRAVA ATRAKCIJA U WAYOUT-U

Za kraj, odlučila je da dočeka svoju prvu gošću, Dženifer Aniston. Poznata glumica bila je njena prva gošća 2003. godine kada je poklonila Elen prostirku na kojoj je pisalo "zdravo", pa se postavlja pitanje da li će joj ovog puta doneti sličan poklon.

Poslednja emisija je snimljena i prikazaće se 26. maja, prenosi Hola.

Pročitajte još: Kraljica Leticija u neočekivanom izdanju: Ponela trend koji mnogi obožavaju, a ipak ga ne nosi ni jedna druga kraljica (FOTO)

Emisija će sigurno biti vrlo emotivna, a nakon snimljene epizode Elen se oglasila na Tviteru i poručila:

- Kada smo počeli 2003. godine, društveni mediji nisu postojali. Gej brakovi nisu postojali. Gledali smo kako se svet menja, ponekad na bolje, ponekad ne. Ali šta god da se dešavalo, moj cilj je uvek bio da emisija bude mesto gde bismo svi zajedno mogli da se okupimo i da se smejemo sat vremena. Biti pozvan u vaše živote bila je najveća privilegija u mom životu i donela mi je neverovatnu radost. Hvala vam! - napisala je Elen.

BONUS VIDEO