Znakovi zodijaka koji stvaraju najdublje emocionalne veze: Da li se prepoznajete?

Kristina LJubisavljević

16. 05. 2022. 000000 21:00

Foto: pixabay

Emocionalna veza može da se definiše kao poseban osećaj intimnosti, a koji je nešto mnogo dalje od fizičke privlačnosti. Postoji nekoliko znakova koji prema karakteristikama stvaraju najdublju emocionalnu vezu sa svojim partnerima.

Ribe

LJudi u znaku Ribe su poznati po tome što su osetljive duše. Oni razumeju jedni druge, milostivi su i emocionalno svesni. Smatra se da su najempatičniji od svih znakova zodijaka. Oni imaju moć da se povežu sa svima sa najemotivnijom čvrstinom.

Pročitajte još: Da li ste među njima? Najgore svekrve rođene su u ovim znacima

Rak

Rakovi su izuzetno posvećeni, empatični, zaštitnički i emotivni. Veoma su sentimentalni i lako se zaljubljuju. Smatraju se starateljima zodijaka, tako da vole da neguju bliske odnose.

Vodolija

Pošto je poznato da su vazdušni znaci izuzetno kontemplativni, Vodolije često traže saputnike sa kojima mogu da dele svoja interesovanja i strasti. Oni uvek traže ljude sa kojima mogu da imaju smislene i duboke razgovore.

Pročitajte još: Pun Mesec i pomračenje Meseca Škorpiji 16. maja 2022: Slede promene svakom znaku na određenom polju

Ovan

Ovan je emotivan i strastven ljubavnik u vezi. Emocionalni i vatreni znak u isto vreme. Svim odnosima pristupa iz srca i nastoji da uspostavi duboke veze sa drugima, piše Pink Vila.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU