PREMINUO REJ LIOTA: Uzrok smrti čuvenog glumca još uvek nepoznat

Jovana Pejinovic

26. 05. 2022. 000000 19:00

Foto: Profimedia

Slavni glumca je iza sebe ostavio ćerku Karsen, a trebalo je da se venča sa svojom izabranicom Džejzi Nitolo koja je boravila s njim u Dominikani kada je preminuo.

Uzrok smrti još nije poznat.

Rej Liota stekao je ime igrajući žestoke likove tokom godina. Liota je napravio proboj u karijeri ulogom u krimi klasiku Martina Skorsezea „Dobri momci“, a značajne reole ostvario je u filmovima „Bračna priča“, „Mafijaški sveci Njuarka“, „Polje snova“, „Zemlja policajaca“, „Beli prah“… Iako omiljen zbog svoje uloge u mafijaškom klasiku "Dobri momci" iz 1990. godine, glumac je jednom prilikom izjavio da se u privatnom životu nikada nije potukao.

Pročitajte još: "BIO JE NAJLEPŠI ČOVEK U JUGOSLAVIJI": Evo kako je izgledao muž Vesne de Vinče zbog kog i dalje NOSI CRNINU (FOTO)

"Nikada se uopšte nisam tukao, osim tokom sportskih aktivnosti, a to je samo guranje i glupe dečje stvari", rekao je Liota jednom prilkom za strane medije.

Liota je rođen u NJu Džersiju i napušten u sirotištu pre nego što je usvojen sa šest meseci. „U početku nisam razumeo kako roditelj može da se odrekne deteta“, rekao je on za časopis People . „Tako da sam imao tu vrstu energije da samo budem kao, to je sjebano. A onda kada sam konačno upoznao svoju rođenu mamu u svojim četrdesetim, tada nisam bio toliko ljut zbog toga. To je samo još jedno putovanje.”

BONUS VIDEO: