SRCEPARAJUĆE POSLEDNJE FOTOGRAFIJE: Rej Liota u zagrljaju verenice samo nekoliko dana pre IZNENADNE smrti (FOTO)

Jovana Pejinovic

26. 05. 2022. 000000 19:40

Foto: Profimedia

Činilo se da su njih dvoje bili raspoloženi dok su uživali u zajedničkom obroku. Kosa glumca imala je mešavinu sivih i belih pramenova.

Foto: Profimedia

Rej je nosio košulju dugih rukava omotanu oko struka. Džejsi se nasmešila dok je držala torbu za kupovinu i nosila svoju tašnu. Držeći se za ruke, izašli su iz italijanskog restorana Spruzzo i krenuli niz ulicu. 

Pročitajte još: PREMINUO REJ LIOTA: Uzrok smrti čuvenog glumca još uvek nepoznat

Foto: Profimedia

Glumac i njegova devojka verili su se na Božić 2020. godine. Rej je podelio vest o veridbi na društvenim mrežama. Uz objavu je napisao: " Božićne želje se ostvaruju. Zamolio sam ljubav svog života da se uda za mene, a ona je, hvala Bogu, rekla da! "

Na Instagram fotografiji, pokojni glumac pozirao je sa svojom verenicom ispred božićne jelke.

'PRAVI G'

Prema  Deadline -u, glumac nominovan za Zlatni globus umro je u Dominikanskoj Republici , gde je snimao predstojeći film, "Opasne vode". Nejasno je šta je uzrok smrti. Izvori su rekli  TMZ  -u da nije bilo ništa sumnjivo u vezi sa Liotinom smrću.

Izveštava se da je njegova verenica bila sa njim na setu dok je snimao njegov poslednji film.

Pročitajte još: "BIO JE NAJLEPŠI ČOVEK U JUGOSLAVIJI": Evo kako je izgledao muž Vesne de Vinče zbog kog i dalje NOSI CRNINU (FOTO)

Rejeva ćerka, Karsen Liota, 23, ranije je objavila snimak svog oca na Instagramu. Karsen je napisala: "Za pravog G. Hvala što si me naučio svemu što znam."

Glumac je ćerku dobio sa bivšom suprugom, Mišel Grejs.

BONUS VIDEO: