Dženifer Lopez o zdravom načinu života: Evo zbog čega ne pije alkohol i kofein

Kristina LJubisavljević

30. 05. 2022. 000000 18:30

Foto: profimedia

Dženifer Lopez već tri decenije jedna je od najuspešnnijih u svetu šoubiznisa. Kako bi mogla da isprati užurban način života veliku pažnju posvećuje zdravlju tokom cele karijere.

Dokazi njenog načina života u potpunosti mogu da se vide na pevačici i glumici.

- Brinem se o sebi i to se vidi.  za sebe, a sada se to vidi - rekla je Lopez za InStile.

Održavanje čvrste i dosledne rutine vežbanja je suštinska komponenta načina na koji se pevačica brine o sebi. O spoljašnjem izgledu brine tako što pazi šta unosi u organizam.

Pročitajte još: Kim Kardašijan obukla IDENTIČNU odevnu kombinaciju kao Monika Beluči 1991: Negativne reakcije ne prestaju da pljušte (FOTO)

- Ne pijem alkohol, kofein i ne konzumiram cigarete. To vam stvarno uništava kožu kako starite. Volim dobrih devet ili deset sati sna, ali to nikada ne mogu da postignem. Ali, sedam ili osam je obavezno - rekla je Dženifer za Us Veekli, prenosi The List.

NJen budući suprug, Ben Aflek, imao je problema sa alkoholom, ali to je sada već uveliko iza glumca i živi zdravim načinom života.

- Ne bih mogla više da poštujem Bena kao oca i osob. Znate šta kažu: zdravlje je bogatstvo - iskrena je bila Dženifer o vereniku Benu za People.

BONUS VIDEO

 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU