Dragana MIRKOVIĆ oborila još jedan rekord i napravila SPEKTAKL (FOTO/VIDEO)

Kristina Malešević

05. 06. 2022. 000000 17:00

Foto: Ataimages

Najveća domaća pevačica narodne muzike, velika balkanska zvezda Dragana Mirković posle spektakla u Crvenki, sinoć je oduševila meštane Odžaka gde je održala spektakularan koncert o kome će se još dugo prepričavati. I dok su lokalne vlasti procenile da je koncert u Crvenki bio najposećniji koncert neke muzičke zvezde u ovom mestu u Bačkoj, izgleda da je sinošnji koncert u Odžacima oborio još jedan rekord na kome se pevačica zahvalila svojoj publici. 

Pročitajte još: Samo održavanje bazena košta kao MANJI STAN U BEOGRADU: Zavirite u dom fudbalera Nemanje Matića i njegove supruge (FOTO)

Prema tvrdnjama meštana koji su bili na koncertu, pevačica nije štedela ni glas ni energiju, a publika je uglas sa zvezdom večeri pevala od prve do poslednje pesme na koncertu.

Pročitajte još: Radost u domu Lidije Vukićević: NJen naslednik podelio važnu vest (FOTO)

Pesme kao što su “Poslednje veče”, “Umirem majko”, “Život moj”, “Eksplozija”, “Mili, mili”, “Spasi me samoće” i “Pečat na usnama” su samo neki od mnogobrojnih hitova koje je Dragana otpevala sinoć na ovom spektakularnom koncertu. Jutros je i pevačica zahvalila svojoj publici na tolikom odzivu.

Pročitajte još:  Maša Terzić proslavila rođendan bez izabranika? Neposredno pred porođaj organizovala proslavu, a Zvezdan je izjavio ovo (FOTO)

- Hvala puno Odžaci, bili ste fenomenalni! Hvala puno na još jednom rekordu! Volim vas - napisala je naša slavna pevačica na svom Instagram nalogu.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU