LEPA LUKIĆ se još uvek oseća kao devojčica: Otkriva u čemu je tajna njenog mladalačkog duha (FOTO)

Magazin Praksa

09. 06. 2022. 000000 21:00

Foto: Ataimages.rs

Legendarna Lepa Lukić iza sebe ima neprevaziđene narodne pesme. Sa razlogom je zovu kraljicom narodne muzike. Ima 82 godine i i dalje se oseća mlado. Ona još uvek uživa u svom poslu. Pevanje joj ne predstavlja nikakav napor i ona to olako radi. Ne misli da godine imaju veze sa pevanjem, pa ne vidi razlog zašto bi prestajala sa svojim životnim pozivom.

Pročitajte još: Da li je prepoznajete? Doživela je potpunu transformaciju, povukla se sa estrade, a i dalje je jedna od omiljenih pevačica

Ona samostalno radi sve poslove u kući. Sama rasprema i kuva. Takođe je veoma aktivna i ne drži je mesto. Ne može da zamisli sebe kako je zatvorena u kući i provodi dane ležeći. Ima prijateljicu koja dolazi jednom nedeljno da joj pomogne, ali sve ostalo samostalno održava. Jede isključivo kuvanu hranu, na kašiku, ali kaže da razlog nije to što se čuva, već joj samo takva hrana prija. 

Foto: Ataimages.rs

Lepa Lukić osim što je uzor mnogim pevačicama sa estrade zbog svog neverovatnog glasa, zavide joj i na pozitivnom pogledu na život i njenom odbijanju da ostari u svakom smislu.  

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU