Opaka bolest je bila jača: Poznati glumac preminuo u 35. godini

Jelena Blažić

14. 06. 2022. 000000 10:38

Foto: unsplash.com

Bili Kamec, glumac koji je pre dva meseca otkrio da boluje od raka debelog creva, preminuo je u 35. godini, preneli su strani Mediji.

Pročitajte još: "Čitajte znake koje vam telo šalje": Naša popularna pevačica imala je emboliju pluća, a na to je ukazivao samo jedan SIMPTOM

Mladi glumac bio je poznat jer je pozajmljivao glasove za animirane crtaće i video igre, zbog čega je stekao veliki broj fanova. 

On je u aprilu na svom Jutjub kanalu pričao o borbi sa opakom bolesti, a sve je to nazivajući njegovu situaciju "bizarnom slučajnošću prirode"

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Billy Kametz (@billykametz)

- Pokušavam da ostanem pozitivan, želim da znate da neću odustati i da ću se izboriti sa ovim. Desilo se, ali oko sebe imam toliko dobre energije i ljudi koji me podržavaju, da znam da ću se izvući - govorio je tada.

Bili je u javnosti postao poznat u "Diznijevim" mjuziklima u pozorištu a davao je glas za crtane filmove "Pokemon", "Boruto", "Bonfire of destiny", kao i igre "Black desert", "Demon slayer", "The outer worlds", "Mario&Sonic at the Olympic games".

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU