Supruga Brusa Vilisa objasnila koliko je ponosna na supruga: "Strah ga nikada nije zaustavio" (FOTO)

Kristina LJubisavljević

14. 06. 2022. 000000 12:30

Foto: Profimedia

Jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca, Brus Vilis, početkom godine suočio se sa sa zdravstvenim problemom koji mu je onemogućio dalje bavljenje glumom. Dijagnostikovana mu je afazija, jezički poremećaj koji utiče na njegovu sposobnost da komunicira.

Brusova velika porodica odmah je stala uz njega i pružila mu svu moguću podršku.

Pročitajte još: Kejt Midlton u boji koja nikada ne izlazi iz mode: Kraljevska plava i cipele koje oduševljavaju sve žene (FOTO)

Ema Heming Vilis (43), sadašnja supruga glumca, podelila je na Instagramu zajedničku fotografiju sa Brusom na kojoj ga ljubi u obraz.

- Volim ga toliko da boli - napisala je u Instagram priči.

Foto: printscreen/ Instagram/ Emma Heming Willis

Ema je potom na istoj mreži postavila vide snimak Brusa i napisala emotivnu poruku kojom objašnjava koliko se divi suprugu:

- Moj moto je da ne dozvolite da vas strah zaustavi. Zašto? Jer me strah stalno zaustavlja. Što je još jedan razlog zašto sam se zaljubila u svog muža, strah ga nikada nije zaustavio. Mislim, kakvo je samopouzdanje sledećeg nivoa da bi se pevalo sa The Temptations? Možete da pričate šta hoćete, ali ovaj momak je uvek bio vođen svojom strašću i nikada nije dozvolio da ga zagovornici spreče. I imam toliko poštovanja, ljubavi i divljenja prema tom čoveku zbog toga. Uživajte u ovoj maloj pesmici koja mi greje srce - iskrena je Ema.

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

NJih dvoje imaju dve ćerke Mejbl Rej (10) i Evelin (8).

BONUS VIDEO

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU