Izgleda FENOMENALNO i u 52. GODINI: Naomi objavila sliku u mini haljini i oduševila fanove (FOTO)

Katarina Nikolić

17. 06. 2022. 000000 19:13

Foto: Jutjub Printskrin/British Vogue

Naomi Kembel (52) podelila je sliku u mini haljini na Instagramu i zadivila svoje fanove vitkom figurom i besprekornim tenom. 

Pročitajte još: Novak Đoković emotivnim rečima čestitao rođendan Jeleni: "Volimo te mnogo" (FOTO)

Iako bi mnogi mislili da je modelima vreme da se penzionišu posle pedesete godine, Naomi izgleda kao da je na samom početku svoje karijere! NJoj su godine očigledno samo broj i nisu ostavile nikakvog traga na njoj. 

Naomi Elejn Kembel je engleski model, glumica, pevačica i poslovna žena. Karijeru je započela sa 15 godina i pozicionirala se među najprepoznatljivijim i najtraženijim modelima u protekle četiri decenije. Ima ćerku koju je predstavila javnosti prošle godine i nakon silnih nagađanja da je usvojila dete, Naomi je izašla javno i rekla: "Ne, to je moja biološka ćerka i ja sam njena majka". 

Naomi je postavila fotografiju na kojoj pozira u pink mini haljini, koja je savršeno uparena sa odgovarajućim visokim potpeticama. Slika je za sat vremena dostigla skoro 50.000 lajkova! Na slici se može videti i Naomin savršen ten, kosa i diskretan nakit koji prati celu kombinaciju. Deluje da će Naomi još dugi niz godina krasiti modne piste! 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU