Dirljiva scena koja je rasplakala svet: Oteli su ga pre više od 30 godina, sada se vratio roditejima i otkrio šta se zaista dogodilo (VIDEO)

Jelena Blažić

24. 06. 2022. 000000 13:00

Foto: Youtube printscreen

Otmičari su oteli Mao Jina ispred hotela 1988. godine u Kini, kada je on imao dve godine.  NJegovi roditelji su ga dugo godina tražili širom zemlje, ipak sreća im se osmehnula prošle nedelje, kada se porodica ponovo okupila. 

Pročitajte još: Savet BABA VANGE zlata vredan: Evo kako da prepoznate svog anđela čuvara

Pre 32 godine otac i Mao su se vraćali iz jaslica, dečak se požalio da je žedan, a otac je zastao da u obližnjem hotelu zatraži malo vode za mališana. Kada se otac vratio dečak više nije bio u kolima i tada je započela dugogodišnja potraga.  

Godine 2007. roditelji su osnovali su volontersko udruženje, sa namerom da pomognu roditeljima koje je zadesila slična sudbina. Dvadesetdevetoro dece vraćeno je svojim porodicama, zahvaljujući ovom udruženju.

U aprilu javio se muškarac iz provincije Sičuan, da je usvojio dečaka pre mnogo godina. DNK testiranje dokazalo je da je mladić zaista Mao koji je nestao pre više od trideset godina. On sada ima novo ime Gu Ningning, a on je pokrenuo preduzeće za uređenje enterijera. 

Scena njegovog susreta sa roditeljima, nakon 32 godine, obišla je svet, a niko nije ostao ravnodušan.

BONUS VIDEO: