Potresna životna priča Pamele Anderson: Prelepa glumica je bila žrtva silovanja nekoliko puta (FOTO)

Isidora Čolaković

04. 07. 2022. 000000 11:00

Foto: Profimedia

Kanadsko-američka glumica Pamela Anderson proslavila se ulogom Si Džej Parker u seriji "Čuvari plaže", a bila je jedna od najpoznatijih glumica 90-ih i seks simbola.

Jedna od omiljenijih holivudskih plavuša uvek je isticala svoje bujno poprsje i savršenu figuru, a javnosti je postala poznata kada se razgolitila za čuveni muški magazin "Plejboj" 1989. godine.

Ipak ona je zbog svog izgleda bila žrtva zlostavljanja više puta. Njena životna priča je veoma potresna, a takođe je imala i buran ljubavni život. 

Pročitajte još: Ona nije za prosečnog muškarca: Jovana Jeremić progovorila o intimnim stvarima

Prvo seksualno iskustvo bilo je silovanje. Glumica je pre nekoliko godina otkrila javno kako je u detinjstvu bila žrtva seksualnog zlostavljanja. Naime, nju je dadilja seksualno napastvovala od šeste do desete godine.

Posle toga, Pamela je izjavila kako ju je sa 12 godina silovao muškarac od 25. Tu se priča ne završava. Njen dečko ju je sa 14 godina silovao zajedno sa 6 drugara.

- Moj tadašnji dečko je mislio da bi bilo zanimljivo me siluje sa šest prijatelja. Nisam želela da živim, htela sam da nestanem sa lica zemlje - rekla glumica.

Ona je u intervjuu za "US Weekly" izjavila kako joj je slikanje za "Plejboj" spasilo život nakon ovih traumatičnih iskustava. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU