Zvezdu filma "Top gan" nikada ne biste prepoznali: Godine se učinile svoje (FOTO)

Isidora Čolaković

05. 07. 2022. 000000 17:00

Foto: Profimedia

Fotografije popularnog glumačkog para iz filma "Top gan" ostavlajju bez daha. Tom Kruz i njegova partnerka iz filma Keli Mek Gilis, očaravajuća instruktorka u koju se Tom zaljubio, nikoga nisu ostavili ravnodušnim. Prelepa plavuša je pokupila mnoge simpatije. Međutim, nakon ovog ostvarenja njena glumačka karijera je krenula silaznom putanjom.

Foto: Pinterest

Pročitajte još: Tuga u domu Marije Petronijević: Glumica se potresnim rečima oprostila od najvećeg oslonca u životu (FOTO)

Ovo je film iz 1986. godine koji je doživeo veliku popularnost. Razlog kruženja ovih fotografija je to što je napravljen rimejk filma, 36 godina kasnije. Kultni film je imao premijeru nastavka, a u njemu nismo imali prilike da vidimo čuvenu instruktorku Čarli.

Foto: Pinterest

Ono u šta mnogi ne mogu da poveruju je izgled glumice. Ona gotovo da uopšte ne liči na sebe. Lepa plavuša je nestala, a promena je zaista neverovatna. Tom Kruz se kao i uvek dobro drži i izlazi na kraj sa svojim poznim godinama, tako da vam on neće zapasti za oko kada budete pogledali fotografiju.

Foto: Pinterest

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU