Šta vam vaše usne mogu reći o ljubavnom životu? Verovali ili ne, vaša sudbina se može videti na usnama (FOTO)

Isidora Čolaković

08. 07. 2022. 000000 13:30

Foto: Pixabay

Na našem telu ima mnogo znakova koji ukazuju na sve ono što će nam se dešavati u životu. Vaše usne vam mogu dosta reći o tome kakav će vaš ljubavni žitov biti. One su direktno povezane sa Venerom, tako da vam one mogu reći isto što i vladajući znak planete Venere.

Dobri astrolozi osim natalne karte, znaju da čitaju vašu sudbinu i na osnovu fizičkog izgleda koji je sastvani deo natalne. 

Pročitajte još: Predstavlja simbol života, ljubavi i raskoši: Ovaj cvet bi trebalo da ima svaki dom

Tanke usne mogu sugerisati na preteranu ljubomoru i posesivnost, kao i na česte probleme u ljubavnim odnosima. Osobe sa punim usnama su strastvene i imaju ispunjen ljubavni život, ali to ne znači da on nije pun uspona i padova.

Što se tiče dužine usana ona ukazuje na kvalitet ljubavnih odnosa. Što su vaše usne duže, to će veze u kojima budete bili biti stabilnije. 

Boja usana je još jedan bitan faktor. Ružičasnocrvena boja ukazuje na to da ste zaljubljive prirode i da ćete imati sreću u ljubavi. Žarko crvene usne ukazuju na visok pritisak, bele na anemiju, tamne na oboljenje bubrega, tamnocrvene ukazuju na problem sa jetrom, žučnom kesom, bledoružičaste sa kožom, astmom, hormonima. Tamnoljubičasta je najgora i ukazuje na skoru smrt. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU