Sa razlogom jedan od najpoželjnijih pevača: Saša Kovačević fotografijom sa plaže zaludeo pripadnice lepšeg pola (FOTO)

Jelena Knežević

10. 07. 2022. 000000 11:00

Foto: Instagram/printskrin/sashakovavevic

Saša Kovačević postigao je zavidan uspeh u karijeri, a jedan je od pop pevača koji najviše drže do svog izgleda. Ne krije da i te kako vodi računa o ishrani.

- Vodim se nekim svojim režimom već 7 godina. Jako sam striktan i kada je hrana i kada je vežbanje u pitanju. Dešavalo se više od pola godine da kockicu čokolade ne pojedem, toliko sam disciplinovan. To može da ide u krajnost i u neku vrstu bolesti, kako moji vole da se našale, ali to je moj način života - otkrio je Saša jednom prilikom u emisiji "Među nama".

Leto koje je uveliko počelo savršena je prilika da se pokažu rezultati redovnog vežbanja, te se Saša pohvalio isklesanom figurom pokraj bazena.

Pročitajte još: Fotografija Ruške Jakić sa plaže kojom je pomerila granice: Vitka figura u devetoj deceniji u prvom planu

 

 Pevač se trenutno nalazi na kraćem odmoru, koji je iskoristio da napuni baterije pred brojne nastupe. Preplanuo ten i mišićavo telo oduševile su mnoge dame. Komentari obožavateljki su se samo ređali "Melem za oči", "Prelepo"...

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU