Jelena ĐOKOVIĆ uporedila NOVAKA sa filmskim junakom, reagovao SVETSKI DžET-SET (FOTO)

Kristina Malešević

11. 07. 2022. 000000 16:00

Foto: Profimedia

Svetski broj jedan i srpski teniser Novak Đoković juče je sedmi put je osvoji ATP turnir Vimbldon i četvrti put zaredom ispisao svoje ime na zidu šampiona u Londonu. Na isti dan, simbolično Novak i Jelena Đoković proslavljali su osmu godišnjicu uspešnog braka, podrške i uzajamne ljubavi, pa je i trofej upravo Novak posvetio svojoj supruzi.

Pročitajte još: Sofija Milošević oduševila javnost svojim stajlingom: Majka dvoje dece izgleda kao devojčica (FOTO)

Nedugo po osvajanju Vimbldona, Jelena Đoković ponosno je pokazala koliko je njen suprug veliki, kako u njenim očima tako i u očima celokupne javnosti. Naime, Jelena Đoković okačila je njihovu zajedničku fotografiju na kojoj su okrenuti leđima dok stoje ispod natpisa "ako se možete suočiti sa trijumfom i katastrofom i tretirati ta dva prevaranta na isti način" i uporedila svog supruga sa filmskim junakom Džejmsom Bondom zbog 7. titule na Vimbldonu. 

Pročitajte još: Seka Aleksić postala bogatija za 25 000 evra: Pristala da pozira bez odeće, a polovinu honorara DONIRALA (FOTO)

- 007. Đoković. Novak Đoković - navela je Jelena Đoković u duhu tradicionalne rečenice i predstavljanja filmskog junaka Džejmsa Bonda.

Ubrzo po objavljivanju fotografije usledili su komentari i reakcije svetskog džet-seta, domaćih poznatih ličnosti i fanova sa cele planete.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU