"Volela bih da imam manje grudi i da nosim haljine na bretele": Bivša manekenka i jedna od najzgodnijih žena na planeti po glasovima muške publike, brutalno iskreno o svom telu

Jelena Knežević

12. 07. 2022. 000000 21:00

Foto: Instagram/printskrin/iamkb

U ekskluzivnom intervjuu za Dailz mail bivša menekenka i voditeljka otkrila je šta joj se to ne svođa na telu i kakav odnos ima prema svojim oblinama. Priznala je da ima, kako je i sama šaljivo prokomentarisala, "malo volim, malo mrzim" odnos prema svom telu i bujnim grudima.

Pročitajte još: ON je osvojio srce JELENE JANKOVIĆ: Bivša teniserka prvi put uhvaćena u javnosti sa mužem (FOTO)

"Volim svoje grudi, ali mi se, takođe, i ne sviđaju. Imam taj volim-mrzim odnos prema svakom delu svog tela", objasnila je Keli i dodala da u nekim haljinama njeno telo izgleda fantastično, dok je u drugim nešto drugačija realnost:

"Volela bih da mogu da nosim male haljine na bretele, ali to nije moguće. Moje grudi su bolje izgledale u haljinama koje su se nosile 1950. godine nego u onim koje se nose danas". bila je potpuno iskrena bivša manekenka.

U nastavku intervjua dodala je da bi, iz sadašnje perspektive, volela da ima manje grudi poput Francusinja koje uvek mogu da obuku bilo koji model haljine i da im savršeno pristaje.

Pročitajte još: Anđelina Džoli sa ćerkom na koncertu grupe "Moneskin": Glumica uživala sa naslednicom (FOTO)

Keli je bila izuetno popularna devedesetih i početkom dvehiljaditih. Bila je san svakog muškarca, a njene dimenzije su bile 99-63-91 centimetar. Ona je 2005. bila izglasana od strane muške publike za ženu sa najpoželjnijim telom na svetu. Rezultati ovog glasanja objavljeni su u časopisu "For him".

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU