Napustila je tenis pre 20 godina: Evo kako danas izgleda jedna od najlepših teniserki sveta ANA KURNJIKOVA

Jelena Blažić

17. 07. 2022. 000000 11:00

Foto: Youtube printscreen

Ana Kurnjikova, pre 20 godina, zbog povrede morala je da završi karijeru. Iako njena teniska karijera nije bila na zavidnom nivou, Ana je nosila titulu najlepše teniserke sveta.

Pročitajte još: Neda Ukraden ponovo "zapalila" mreže: U kupaćem kostimu i crvenom karminu pokazala da joj godine ne mogu ništa (FOTO)

Nije osvojila nijedan Gredn Slem, a najbolji plasman bio joj je 8. mesto na WTA listi. Ipak, nisu mnogi gledali nju kao teniserku, već se muški deo populacije radovao njenim mečevima, kako bi uživali u njenoj lepoti i stasu.

Ruska teniserka, tenis je morala da napusti u 22. godini, zbog povrede koju je doživela. Pažnju je privlačila zbog turbulentnih veza sa sportistima, a njeno srce na kraju je uspeo da osvoji pevač Enrike Iglesias, pored koga se Ana skrasila i sa kojim ima troje dece.

Kurnjikova danas ima 42. godine, ali se ništa nije promenila. Zadržala je lepotu po kojoj je bila prepoznatljiva na terenu, mladolikost, kao i sjajnu figuru. Definitivno na izgledu mogu da joj pozavide mnogo mlađe devojke.

BONUS VIDEO:

 
 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU