Haljina za sve prilike: Nina Badrić u otmenom i senzualnom izdanju, ovu haljinu morate imati u ormaru (FOTO)

Isidora Čolaković

21. 07. 2022. 000000 08:24

Foto: Ataimages.rs

Poznata pevačica Nina Badrić važi za pravu damu. Ona je nedavno proslavila rođendan, a svojim ponašanjem, stavom, stilom i izgledom pokazala je da su godine samo broj.

NJene modne kombinacije ovog leta privukle su dosta pažnje, a retko ko za njih može da kaže da mu se ne sviđaju. Pevačica ovih dana boravi u Rijeci gde uživa na zasluženom odmoru. Ona je juče izašla u predivnoj plavoj haljini. 

Ovaj model je idealan za dvevne varijante, ako krenete u šetnju ili na ručak, a takođe savršeno odgovara večernjim izlascima. Ukoliko želite da odate utisak prave dame, da izgledate otmeno i senzualno ona je pravi izbor za vas.

 

Pročitajte još: IDU ZAJEDNO NA LETOVANJE: Ovo je razlog zbog kog će LUKAS i Sonja odmor provesti zajedno

Boja haljine je jako interesantna. Ova nijansa plave se ne viđa često, a veoma je lepa. U pitanju je takozvana nijansa "parisko plave" boje. Dužina je do ispod kolena, ima jednu široku bretelu i pripijena je uz telo. Model otkriva ramena, a na jednom ramenu ima debelu bretelu. Napred ima mašnu koja čini da haljina bude jedinstvena i drugačija. Iako je na prvi pogled model savršen za letnja slavlja, pevačica nam je pokazala da je on i te kako uklopiv u svakodnevni letnji stil. 

 

 
 
 
 

Prikaži ovu objavu u aplikaciji Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objava koju deli Nina Badrić (@badrich)

Ukombinovala ju je uz bež sandale, a stajling je upotpunila naočarima za sunce koje savršeno odgovaraju njenom obliku lica.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU