ŠOK na nastupu srpske pevačice u SPLITU! Evo šta je publika priredila Aleksandri PRIJOVIĆ, pa se odmah oglasile i kolege (FOTO/VIDEO)

Kristina Malešević

23. 07. 2022. 000000 19:00

Foto: Ataimages

Velika nada narodne muzike i zvezda Granda, pevačica Aleksandra Prijović završila je svoj novi album pod nazivom "Zvuk tišine" sa kojeg su se gotovo sve pesme izdvojile kao apsolutni hitovi koji gospodare internet muzičkim kanalima i ubedljivo su prve u trendingu. 

Pročitajte još: Radost u domu Lidije Vukićević: NJen naslednik podelio važnu vest (FOTO)

Na svojim nastupima Prijovića već izvodi i svoje nove pesme, a tako je sinoć bilo u Splitu, u Hrvatskoj gde je Prijovićka nastupila pred nekoliko hiljada ljudi. Na iznenađenje svih, publika je bila oduševljena, srpska pevačica napravila je spektakl, a njene pesme u glas je pevala i okupljena masa ljudi.

Pročitajte još: Samo održavanje bazena košta kao MANJI STAN U BEOGRADU: Zavirite u dom fudbalera Nemanje Matića i njegove supruge (FOTO)

- Kakva noć u Splitu. Volim vas - napisala je Aleksandra Prijović u objavi nekoliko video zapisa koji su dočarali sjajnu atmosferu.

Odmah su reagovali i srpski pevači, Nikola Rokvić, muzička zvezda Ana Bekuta, Milica Todorović i brojni drugi koji su uputili sve pohvale na račun koncerta.

- Bravo, Prikooo! - oglasila se Milica Todorović.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU