"Tu sam kad god si spreman za razgovor": Vil Smit prvi put uputio izvinjenje Krisu Roku pred kamerama (VIDEO)

Kristina LJubisavljević

29. 07. 2022. 000000 19:44

Foto: Profimedia

Vil je nakon incidenta uputio izvinjenje Akademiji i Krisu, a sada je to uradio i pred kamerom.

Vil (53)  je objavio video na društvenim mrežama u kome se još jednom izvinjava Krisu i njegovoj porodici.

- Ja sam tu kad god si spreman za razgovor. Došao sam do Krisa i poruka koja mi se vratila je da on nije spreman za razgovor, a kada bude, on će se obratiti. Zato ću ti reći, Kris, izvinjavam ti se. Moje ponašanje je bilo neprihvatljivo i tu sam kad god si spreman za razgovor -  rekao je Vil u videu.

Pročitajte još: "Niko neće ispričati moju priču osim mene": Madona objavila da snima film o svom životu

Glumac je izvinjenje uputio i Krisovoj mami kao i bratu sa kojim je, kaže, imao sjajan odnos:

- Video sam intervju koji je dala njegova majka. To je jedna od stvari u tom trenutku koju nisam shvatio, nisam razmišljao, mnogo ljudi je povređeno u tom trenutku. Zato želim da se izvinim Krisovoj majci. Želim da se izvinim Krisovoj porodici, posebno Toniju Roku (Krisovom mlađem bratu). Imali smo sjajan odnos. Toni Rok je bio moj čovek. Ovo je verovatno nepopravljivo - priča Vil. 

Podsetimo na ceremoniji 27. marta, pre nego što je osvojio nagradu za najboljeg glumca, Vil je izašao na scenu i udario Roka uživo prenosu nakon što se komičar našalio na račun supruge glumca koja ima alopeciju. Vil je odmah nakon toga kažnjen, izbačen je sa Akademije, a dobio je i zabranu prisustva njihovim ceremonijama narednih 10 godina.

Pročitajte još: Prvo razvod, a sad sud: ŠAKIRA mora na optuženičku klupu-ovo je razlog (FOTO)

- Proveo sam poslednja tri meseca ponavljajući i razmišljajući o složenosti i nijansama onoga što se dogodilo. Neću sada pokušavati da sve to raspakujem, ali mogu da vam kažem da nije postojao deo mene koji je mislio da je to pravi način da se ponašam u tom trenutku - iskren je bio Vil.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU