"Ne patim za markiranom garderobom": Dragica Radosavljević CAKANA otkrila koliko novca troši na odeću

Isidora Čolaković

11. 09. 2022. 000000 08:00

foto: Ataimages.rs Dragica Radosavljević Cakana, Pixabay

Pevačica narodne muzike Dragica Radosavljević Cakana je pričala o svom stilu oblačenja. Ona je rekla kako ne pati od toga da njene stvari moraju da budu skupe, kao i da sama bira garderobu.

"Sama se stilizujem. Posle toliko godina bavljenja ovim poslom imam toliko toga, mogu sebi da priuštim. Ne mora to da bude neka firma, ne patim za Luj Vitonom i nekim markama, ali uvek imam da kupim dobru cipelu i lepo odelo ili haljinu, da se pristojno sredim", rekla je pevačica.

Nikada nije trošila mnogo novca za stvari koje će obući samo jednom. Više voli da kupi kvalitetan komad odeće koji će svakodnevno nositi.

"Nikada mi se nije dešavalo da za scenu kupim neke skupe stvari da bih se par puta pojavila na televiziji, par puta u nečemu što je plaćeno toliko, apsolutno ne. Pre ću da puknem puno para za neki komad garderobe koji mogu da nosim u svakodnevnoj varijanti", priznala je Cakana.

Pročitajte još: "Ne znam zašto sam se razvela": Dara Bubamara nikad iskrenije o bivšem mužu i sinu Kosti

Jednim patikama, doduše, nije mogla da odoli, pa ih je kupila bez obzira na cenu, ali ne veruje da će ih nositi.

"Kupila sam nedavno Balensiaga patike koje sam kupila u NJujorku, i platila sam ih 1.100 dolara i pitala sam se šta mi je ovo trebalo. Toliko su teške, da je bilo pitanje kada ću ih obuti. Naravno, završile su kod moje unuke", otkrila je Cakana za "Grand Online". 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU