Danas je jedna od najpopularnijih pevačica kod nas, a evo kako je izgledalo prvo pojavljivanje MIlice Pavlović u Zvezdama Granda (VIDEO)

Jelena Blažić

08. 08. 2022. 000000 09:20

ATAImages/ A.A.

Milica Pavlović važi za veoma popularnu i atraktivnu pevačicu na našim prostorima. Nedavno se našla u centru skandala kada joj je Ana Nikolić uzela pesmu "Provereno", koju je predstavljala kao svoju.

Pročitajte još: "Radi se puno i pametno se ulaže": LEPA BRENA o svojoj imovini

Pevačica se izdigla iz čitave situacije i nastavila sa nastupima i karijerom, koja je sa novim albumom koji je izdala pre par meseci, dostigla vrhunac.

@un_po_ditutto12 #milicapavlovic #zvezdegranda #foryourpage #fyp #viral #pogledaj #zatebe #srbija #viralvideo #balkantiktok #viraltiktok #foryoupage #foryoupage #fypage #video #videoviral #bosna #srbija #srbijatiktok #bosna #bosna_i_hercegovina #hrvatska #pogledaj #viralno #tiktok ♬ Seceru - Milica Pavlovic & Albino

Milica Pavlović, karijeru je počela da gradi u takmičenju Zvezde Granda 2011. godine. Sada se na društvenoj mreži Instagram pojavio i snimak sa audicije popularnog takmičenja na kome se pojavila i pevala pesmu "Ne da meni nana", a evo kako je to izgledalo.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU