Otkrivamo pravilan način za nanošenje maskare: Pomoći ovog trika, trepavice će vam biti duže i lepše (VIDEO)

Magazin Praksa

13. 08. 2022. 000000 15:30

Foto: Pexels

Društvene mreže su već godinama u ekspanziji, pogotovo Instagram, a u prethodnih par godina i TikTok. Osim postavljanja slika i video snimaka zabavnog karaktera, društvene mreže postale su korisne za biznise i promovisanje brendova, kao i za deljenje saveta od strane korisnika. Saveti se mogu odnositi na negu kože, kose, na šminkanje pa sve do raspremanja kuće. Tako mi svakodnevno saznajemo od drugih ljudi kako možda postoji lakši bolji ili efikasniji način da se određena stvar uradi.

Ovoga puta u pitanju je "pravilno" nanošenje maskare, odsnosno nanošenje maskare koje će otvoriti pogled i produžiti i najkraće trepavice, a evi i kako.

Pročitajte još: Najjednostavnija tehnika šminkanja očiju: Poslednji potez mnogi preskaču, a daje potpuno nov efekat

Pokušajte maskaru da okrenete ukoso za maksimalan efekat. Četkicom prvo prođite trepavice, a potom vodoravno raspodelite maskaru od korena do vrha. Tako će se ona ravnomerno naneti i trepavice se neće lepiti jedna za drugu.

 

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INSPIROU LOOKS ✨ (@inspiroulooks)

Ukoliko maskaru nanosite ujutru, obavezno umijte oči i isperite trepavice vodom kako u startu ne bi bile slepljene, već svilenkastije i spremna za nanošenje proizvoda.

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU