Džejmi Oliver progovorio o zdravstvenom stanju supruge: "Sve traje već dve godine"

Kristina LJubisavljević

20. 08. 2022. 000000 08:40

Foto: Profimedia

Slavni kuvar, Džejmi Oliver, nedavno je progovorio o zdravstvenom stanju supruge Džuls sa kojom je u braku 22 godine.

Džejmi je otkrio da se njegova supruga Džuls bori sa iscrpljujućim zdravstvenim problemom u poslednje dve godine. Ona je pre dve godine imala korona virus i još uvek se bori sa neželjenim efektima bolesti.

Pročitajte još: Povukao se iz javnosti nakon velike porodične TRAGEDIJE i optužbi za ZLOSTAVLJANJE: Evo kako danas živi poznati glumac

- Džuls je dobila koronu pre dve godine i imala je teži oblik. I sada ima produženi kovid već dve godine, i zaista joj je loše, nažalost. Nije u stanju u kojem želi da bude, sve traje već dve godine - rekao je Džejmi za Mail Plus.

Čuveni kuvar objašnjava da ni lekari specijalisti još uvek ne mogu da pomognu Džuls i da stalno traže dodatnu pomoć i eventualno rešenje. 

- Stalno smo kod lekara, ali niko zapravo ništa ne zna. Podaci o produženom virusu se još uvek gomilaju -objašnjava Džejmi.

Uprkos tome što se još uvek nije u potpunosti oporavila kuvar ističe da se njegova supruga trudi da bude nasmejana i uvek pristuta za decu.

Džejmi Oliver i Džulija koja je dizajnerka u braku su od 2000. godine i imaju petoro dece, ćerke kćerke Popi (20), Dejzi (19), Petal (13) i sinove Badija (11) i Rivera (6).

BONSU VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU