JEKODERM MAST pospešuje proces epitelizacije i neguje kožu

Jelena Blažić

22. 08. 2022. 000000 16:00

Foto: Galenika/Promo

 Današnji Jekoderm®, pored znatno blažeg mirisa sa aromom kokosa, ima i novo moderno pakovanje, dok je receptura nepromenjena.

Jekoderm® mast sadrži riblje ulje prirodnog porekla koje je bogato vitaminom A neophodnim za pravilno formiranje epiderma. Zbog svog sastava olakšava i ubrzava procese regeneracije iritirane i kože oštećene delovanjem toplotnih ili hemijskih agenasa, a suvoj i perutavoj koži mast obezbeđuje neophodne hranljive materije, daje glatkoću i sjaj i povećava elastičnost. 

Foto: Galenika

Jekoderm® mast se primenjuje za pospešivanje epitelizacije i negu kože. Preporučuje se za tretman:
–  opekotina i opekotina od sunca
–  iritirane i ojedene kože (naročito na pregibima, usled trenja ili prekomernog znojenja)
–  iritacija i ojeda kod beba
– zdrave, osetljive kože
– suve, perutave i ispucale kože.

Riblje ulje je izuzetno bogato Omega-3 masnim kiselinama koje su neobično važne za zdravo funkcionisanje organizma. Dobija se ekstrakcijom masnoća iz jetre masnih riba severnih mora: haringe, tune i skuše. Bogato je vitaminima A i D. 1g Jekoderm® masti sadrži: riblje ulje (Jecoris oleum) 250mg.

Foto: Galenika/Promo

Zdravstvene prednosti Jekoderm® masti su zaista brojne. Jekoderm® se najviše koristi za opekotine, a preko leta za opekotine od sunca, dok se sve više koristi i za svakodnevnu negu kože, naročito suve kože. 
Zahvaljujući ribljem ulju, koje ulazi u sastav ove masti, Jekoderm® pospešuje oporavak oštećene kože i ubrzava proces zarastanja, odnosno epitelizacije kože. Smiruje upalni proces na koži zahvaćenoj opekotinama.

Jekoderm® mast se koristi i u slučaju iritirane i ojedene kože koja se prepoznaje po crvenilu, svrabu, peckanju. Bezbedan je za korišćenje kako kod dece tako i kod odraslih.
Bezbednost i efkasnost Jekoderm® masti  je dokazana dugogodišnjom upotrebom.

Negujte vašu kožu, i birajte kvalitet pre svega.