Ćerka Harisa Džinovića ima novog dečka: ĐINA DžINOVIĆ u zagrljaju poznatog pevača (FOTO)

Magazin Praksa

24. 08. 2022. 000000 09:06

Foto: Instagram/Printskrin/djinadzinovic

Đina Džinović, već nekoliko meseci u centru je pažnje medija zbog svoje navodne veze sa popularnim pevačem Mihajlom Veruovićem, Vojažem.

Vojaž je postao popularan po svojoj naizgled bajkovitoj vezi sa Anđelom Ignjatović, Breskvicom. Međutim, ta ljubav se nije završila slavno, a sada se čini da je on definitivno preboleo svoju staru ljubav.

 

Iako je Đina nedavno istakla da su ona i Vojaž "bata i seka" i da ona već ima dečka, očigledno situacija nije baš takva.

Foto:TikTok/Printskrin/djinadzinovic

Foto:TikTok/Printskrin/djinadzinovic

Da su njih dvoje u ljubavnoj veze dokazuje i romantična večera na kojoj su viđeni. Golupčiči, proveli su veče u jednom restoranu na Gardošu.

Kako navodi izvor Kurira, Mihajlo i Đina su sve vreme bili izuzetno bliski, a da je njihov odnos više nego prijateljski, videlo se po tome što su prvo šetali zagrljeni po Zemunu, a u jednom trenutku su se prepustili i strastima i sočnim poljupcima, i to dok su gledali jato labudova u reci.

Pročitajte još: Drastična promena imidža: Aleksandra Prijović u izdanju kakvom je do sada niste videli (FOTO)

- Svima koji su se te noći zatekli na Gardošu bilo je jasno da su njih dvoje u vezi, daleko je to od prijateljstva. Posle romantične šetnje oni su, držeći se za ruke, došli u restoran. Sedeli su jedno pored drugog, često su se grlili, a u jednom trenutku pao je i poljubac. Bili su baš opušteni, jer je lokal bio skoro prazan. Posle večere, zagrljeni su otišli, sve vreme se smeškajući jedan drugom - kaže izvor.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU