Megan Markl otvoreno o osećanjima: "Nisu mi zamerali sve dok nisam počela da izlazim sa svojim sadašnjim mužem"

Kristina LJubisavljević

26. 08. 2022. 000000 08:20

Foto: Profimedia

Dodala je da je kao mlada o ambicioznosti razmišljala kao o pozitivnoj osobini, još pre nego što je naišla na "etiketiranja" i običaje koji sputavaju žene.

U prvom od svojih novih podkasta po imenom Arhetipovi, objavljenom na Spotifaju, Megan je izrazila želju da istraži "ograničenja koja su ženama nametnuta ".

Pročitajte još: "Naročito da bi impresionirao svoju taštu": ANA IVANOVIĆ otkrila detalje odnosa sa Bastijanom Švajnštajgerom

Par je doneo odluku da se povuče sa kraljevskih dužnosti 2020. pre nego što se preselio u Kaliforniju i dao, sada već planetarno poznat, intervju Opri Vinfri.

- Ne sećam se da sam lično osetila negativnu konotaciju iza reči - ambiciozan, sve dok nisam počela da izlazim sa svojim sadašnjim mužem, a očigledno je ambicija užasna, užasna stvar. Za žene - navodi Megan Markl.

- Pošto sam osetila negativnost iza toga, ne mogu, a da to ne vidim kod miliona devojaka i žena - dodala je.

Megan je objasnila da želi da istraži stereotipe koji ograničavaju žene i da hoće da podeli svoja iskustva, kao i iskustva drugih žena, u nadi da će njeno "ono sopstveno proživljeno - pomoći drugim ženama da se otvore i otkriju moguće nivoe napredovanja".

Pročitajte još: Razvodi se Silvester Stalone? Nakon 25 godina braka razlog razvoda mnoge ostavio u šoku

Megan je takođe govorila o tome kako se na žene gleda drugačije kada postanu majke:

- Dvostruki standardi su prisutni između načina na koji se muškarci i žene tretiraju nakon što dobiju decu, i tako su stvarni i realni, osetila sam to.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU