Jeziva ispovest žene koju je napala BELA AJKULA: "Čula sam kako mi kosti pucaju" (VIDEO)

Jelena Blažić

05. 09. 2022. 000000 14:00

Foto: Printscreen Youtube/ OWN

Hiter Bosval, pre 28 radila je na jednom brodu i tada preživela pravu dramu, kada je jedva preživela napad ajkule. Zajedno sa svojim kolegama, uživala je u slobodnom danu.

Pročitajte još: Da li su vam branili da pevate za stolom kada ste bili dete? Ovo su neki od najčudnijih srpskih verovanja

I dok je Bosval, plivala po okeanu, velika bela ajkula joj se prikrala i uhvatila za nogu.

– Kada je neko viknuo “ajkula”, odmah sam znala da će mene da napadne, osetila sam. Uopšte nije bolelo, bilo je kao da ti štene žvaće prst – rekla je Hitner, koja se tada prisetila prvog trenutka napada.

Kolege su na sve načine pokušalje da je izvuku iz vode dodavajući joj razne predmete za koje može da se uhvati, a kada je je uspela da se domogne jednog od njih, nastao je haos. Ajkula je vukla sa jedne strane, a kolege sa druge. Nije bila svevsna dešavanja, već je samo čula pucanje kostiju.

Pročitajte još: "Koncept vremena tamo nestaje": Naučnici objašnjavaju šta se dešava sa DUŠOM 40 dana nakon smrti

 

– Sećam se da je bilo zaista grubo. I dalje nisam osećala bol, samo je nešto puklo. Molila sam se da mi je noga samo iščašena, ali kada sam pogledala dole, većeg dela nije bilo. Dakle, čula sam kako mi pucaju kosti – dodala je Bosvel, koja taj dan slavi kao drugi rođendan.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU