Džastin Biber OTKAZAO svetsku turneju zbog problema sa fizičkim i mentalnim zdravljem: „Treba mi vremena da se odmorim i ozdravim"

Kristina LJubisavljević

07. 09. 2022. 000000 14:30

Foto: Profimedia

Džastin se zahvalio fanovima na podršci tokom borbe sa Remzi-Hantovim sindromom koji je imao tokom proleća i izjavio da mora da se fokusira na sebe pre nego što ponovo nastupi. Nakon što je nastupio u Brazilu shvatio je da mu je neophodan odmor i da se ne oseća dobro: 

- Posle silaska sa bine, iscrpljenost me je obuzela i shvatam da mi je zdravlje sada prioritet. Tako da ću za sada da napravim pauzu od turneje. Biću dobro, ali treba mi vremena da se odmorim i ozdravim - napisao je Džastin (28) na društvenoj mreži Instagram.

Porčitajte još: Nakon raskida trogodišnje veze, Madona u zagrljaju novog 40 godina mlađeg dečka (FOTO)

Džastin je nastavio svoju svetsku turneju u Italiji 31. jula nakon skoro dva meseca pauze zbog zdravstvenih problema i imao je ukupno šest koncerata, ali je shvatio da ipak mora da napravi pautu.

- Posle odmora i konsultacija sa svojim lekarima, porodicom i timom, otišao sam u Evropu u pokušaju da nastavim sa turnejom. Izveo sam šest nastupa uživo, ali to mi je uzelo pravi danak - iskren je bio Džastin.

Suprug Hejli Biber takođe se dotakao svoje borbe sa paralizom lica zbog čega je ranije otkazao sve poslovne obaveze:

- Ranije ove godine, izašao sam u javnost i govoreio o borbi sa Remzi-Hantovim sindromom, gde mi je lice bilo delimično paralizovano. Kao rezultat ove bolesti, nisam bio u mogućnosti da završim deo turneje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU