Poslednja fotografija kraljice Elizabete izazvala veliku zabrinutost: Ovaj potresan detalj na njenoj ruci nagovestio loše stanje? (FOTO)

Jelena Blažić

08. 09. 2022. 000000 17:16

Foto: Profimedia

U medijima je danas odjeknula vest da je kraljica Elizabeta u teškom zdravstvenom stanju, kao da je i čitava porodica došla u Bakingemsku palatu, kako bi bili sa njom.

Pročitajte još: Princ Hari i Megan Markl dolaze u Britaniju: Kraljica Elizabeta u lošem stanju

Pre nekoliko dana, kraljica Elizabeta, sastala se sa Liz Trus, a prilikom "ljubljenja ruke", ekspert za kraljevsku porodicu, novinarka Danijela Elser, primetila je nekoliko stvari, koje su izazvale opštu zabrinutost.

- Ono što je prvo primećeno je da je koristila štap za hodanje u zatvorenom prostoru, što je bilo veoma neobično, jer se svom težinom oslanjala na njega - rekla je.

Foto: Profimedia

Takođe, jasno se videla velika modrica na desnoj ruci kraljice Elizabete druge, što se naziva "senilna purpura" i nastaje na koži kod veoma starih ljudi. Gospođa Elser je istakla, da ovo nije prvi put da je 96-godišnjakinja primećena sa ovim tragom na njenoj koži.

Pročitajte još: Svi zabrinuti za zdravlje kraljice Elizabete: Princ Vilijam, Čarls i Kamila se uputili ka njenoj rezidenciji

- Ovo nije prvi put da se pojavila o vako, sa velikim mrljama koje su jasno vidljive na njenoj levoj ruci na fotografijama. Isto se moglo videti 2019. godine, tokom njenog sastanka sa kraljicom Ranijom i kraljem Abdulahom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU