Kejt Midlton viđena prvi put od smrti kraljice Elizabete: Princeza sva u crnom (FOTO)

Kristina LJubisavljević

10. 09. 2022. 000000 08:28

Foto: Profimedia

Novopečena vojvotkinja od Kornvola i Kembridža (40) izgledala je poprilično tužno kada je viđena u automobilu u Vindzoru juče, pojavivši se prvi put od smrti kraljice Elizabete. Bila je obučena u crno sa takođe crnim naočarama za sunce.

Foto: profimedia

Princeza se u četvrtak nije pridružila svom suprugu, princu Vilijamu, kako bi videla kraljicu Elizabetu u Škotskoj, gde je kraljica bila na letnjem odmoru od jula. Nakon što je Bakingemska palata objavila da su lekari zabrinuti za zdravlje kraljice, kasnije je u jednostavnoj izjavi rečen da je kraljica umrla mirno u svom voljenom Balmoralu u četvrtak popodne po lokalnom vremenu.

Pročitajte još: Kamila će postati KRALJICA nakon krunisanja Čarlsa III: Svi detalji ljubavi između "rasturačice brakova" i budućeg kralja

Kejt je verovatno ostala u svom domu zbog zbog dece i prvog dana škole. Početak školske godine je veoma značajan za princa Džordža (9), princezu Šarlot (7) i princa Luja (4) jer su krenuli u novu školu.

Ipak, Kejt i kraljica su provele kvalitetno vreme zajedno pre samo nekoliko nedelja, kada su je ona i Vilijam posetili u Balmoralu sa decom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU