Sahrana Kornelija Kovača: Ćerke slomljene od bola stigle na Novo groblje, pesma koja je puštena ispred kapele KIDA DUŠU (FOTO)

Jelena Blažić

17. 09. 2022. 000000 13:17

Foto: Ataimages

Aleksandra i Anja Kovač, prve su stigle na groblje, gde će u 14h na Novom groblju biti sahranjen njihov otac i legendarni kompozitor Kornelije Kovač.

Pročitajte još: Tragedija koja nikog ne ostavlja ravnodušnim: PRIČA o tužnoj SUDBINI mlade Milice kojoj je Zdravko Čolić posvetio pesmu (VIDEO)

Na razglasu ispred kapele je puštena pesma Zdravka Čolića "Stanica podlugovi" koju je napisao Kornelije za popularnog pevača. Nakon toga su se smenjivale pesme koje je napisao Korenlije Kovač za brojne poznate ličnosti, prenosi Blic.

Kornelije Kovač, preminuo je 13. septembra od posledica korona virusa u 81. godini.

Danas je u 11h časova u Skupštini grada Beograda, održana komemoracija povodom smrti Kornelije Bate Kovača, kojoj su prisustvovali mnoge poznate ličnosti, među kojima su: Dejan Cukić, Aleksa i Žika Jelić, glumac Svetozar Cvetković, koji je ujedno održao i veoma emotivni govor, dok su Aleksandra i Anja sve vreme sedele uplakane.

Foto: Ataimages

Nakon komemoracije, uputili su se na Novo groblje, gde će u Aleji zaslužnih građana, legendarni kompozitor biti sahranjen.