Kraljica Leticija napunila 50 godina: Pogledajte za koji stajling se odlučila, mnogi kažu da nije primeren (FOTO)

Isidora Čolaković

18. 09. 2022. 000000 11:42

Foto: Profimedia

Kraljica Leticija je pre nekoliko dana napunila 50 godina. Ona je svoj rođendan proslavila radno. Bila je na koncertu sa svojim suprugom Filipom povodom obeležavala 50 godina istraživanja Španskog udruženja protiv raka, čija je ona počasna predsednica.

Gosti koncerta su znali da je kraljici rođendan, pa su joj otpevali pesmu. On je bila vidno iznenađena i oduševljena. Na ovaj događaj je došla u jako zanimljivoj haljini. 

Ovakvi komadi garderobe su u kraljevskoj porodici rezervisani za noćni provod i crveni tepih, ali je Leticija svojom otmenošću uspela da iznese haljinu na najbolji mogući način.

Haljina je cela bila prekrivena šljokicama u ljubičastoj boji, a presijavala je u raznim nijansama. Poznato je da kraljica voli da eksperimentiše sa garderobom, pa je tako ona elegantno iznela ovaj modni komad. Haljina je bila do ispod kolena, a ukombinovala ju je sa plavim salonkama od prevrnute kože i torbicom u istoj nijansi. 

Foto: Profimedia

Mnogi su komentarisali kako je ova smela kombinacija previše za jednu kraljicu, dok su drugi bili oduševljeni njenim modnim izborom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU