Recept za doručak, užinu ili večeru: Pravimo pecivo sa viršlama i kačkavaljem (FOTO/VIDEO)

Kristina LJubisavljević

15. 10. 2022. 000000 09:40

Foto: Privatna arhiva

Potrebno je:

  • 200 gr viršli
  • 100 g listova kačkavalja
  • gotovo testo, jedno pakovanje
  • 1 žumance

Priprema:

Viršlama skinuti  foliju, testo razviti i iseći, a uzane trake,1,5 cm  Oko viršle uviti prvo manji list kačkavalja, pa traku testa.  

Pročitajte još: Savet vrhunskih KUVARA: Dodajte ovaj sastojak u MLEVENO meso i biće mnogo ukusnije

Po želji premazati žumancetom. Ređati u podmazan pleh i peći na 200 stepeni C oko 30-35 minuta, da lepo porumeni.

Fantastičan doručak, užina ili večera...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU