CRNO-ZELENA KOMBINACIJA NA FORMIRANJU VLADE: Ko je Dubravka Đedović Negre, nova ministarka energetike

Isidora Čolaković

25. 10. 2022. 000000 12:55

Foto: Promo, D. Milovanović

Dubravka Đedović Negre je nova ministarka rudarstva i energetike. Rođena je u Beogradu, a osnovnu školu završila je u naselju Braća Jerković devedesetih godina prošlog veka. Roditelji su joj bili inženjeri, majka je završila jedan, a otac, rekla je, studirao dva fakulteta. 

U Beogradu je završila Ekonomski fakultet, potom magistrirala finansije i menadžment na SDA Bocconi Univerzitetu u Milanu i Anderson školi mendžmenta u Los Anđelesu.

Karijeru je počela kao TV producent za CNN International, gde je organizovala izveštavanje sa brojnih događaja iz regiona, kao i sa ratišta u Avganistanu. Zbog toga naglašava da su za nju mediji veoma značajni. 

Pročitajte još: Jovana Jeremić danas puni 32 godine: Pored BROJNIH čestitki, voditeljka se obratila i sama sebi - "Dok je tebi tebe, ti se ne sekiraj"

Udata je za bivšeg ragbistu i triatlonca Kristofa. Dubravka je "usvojila" i odgajila dve devojčice iz njegovog prethodnog braka, a imaju i dvoje zajedničke dece. 

Dubravka se odlučila za veoma lepu poslovnu kombinaciju povodom ekspoze pred poslanicima Narodne skupštine koju podnosi Ana Brnabić. Ona je nosila svilenu košulju u zelenoj boji, kao i crni sako preko nje. Imala je crnu, usku suknju, dužine do iznad kolena. Od obuće je nosila crne salonke, a vrhunac kombinacije bila je zelena torba, koja je bila nešto svetlije nijanse u odnosu na košulju.

Foto: D. Milovanović

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU