Žizel Bundšen i Tom Brejdi su se razveli: Tačka na brak nakon 13 godina - Bolno je i teško

Kristina LJubisavljević

29. 10. 2022. 000000 18:30

Foto: profimedia

Fudbalska zvezda i poznata svetska manekenka venčali su se 2009. godine, a odlučili su da se rastanu nakon 13 godina braka.

- Proteklih dana, moja supruga i ja smo se razveli, nakon 13 godina braka. Do ove odluke smo došli sporazumno i sa zahvalnošću za vreme koje smo proveli zajedno. Blagoslovljeni smo lepom i divnom decom koja će i dalje biti centar našeg sveta u svakom pogledu. Nastavićemo da radimo zajedno kao roditelji kako bismo uvek osigurali da dobiju ljubav i pažnju koju zaslužuju - napisao je rekao je Tom (45) na Instagram priči i nastavio.

- Došli smo do ove odluke da prekinemo brak nakon mnogo razmatranja. To je, naravno, bolno i teško, kao što je to za mnoge ljude koji svakodnevno prolaze kroz istu stvar širom sveta. Međutim, želimo samo najbolje jedni drugima dok sledimo nova poglavlja u našim životima koja tek treba da budu napisana. I ljubazno molimo za privatnost i poštovanje dok se krećemo o onome što nas očekuje u danima i nedeljama koje su pred nama. Hvala vam - iskren je bio Brejdi.

Pročitajte još: Za pola sata na velikom platnu zaradio 14 milona? Sećate se poznatog negativca iz Harija Potera (FOTO)

Žizel (42) je takođe podelila ličnu izjavu na svom Instagramu, otkrivajući da su se ona i Tom razdvojili.

- Uz veliku zahvalnost što smo proveli zajedno, Tom i ja smo sporazumno okončali naš razvod. Moj prioritet je uvek bio i biće naša deca koju volim svim srcem. Nastavićemo sa zajedničkim roditeljstvom kako bismo im pružili ljubav, brigu i pažnju koju veoma zaslužuju.. Osećam se blagoslovenom zbog vremena koje smo proveli zajedno i želim samo najbolje Tomu zauvek.

Par, koji se venčao 2009, ima dvoje dece, sina Benjamina (12) i ćerku Vivijan (9). Tom je takođe otac sina Džeka (15), koga deli sa bivšom Bridžit Mojnahan.

Manekenka je ranije isticala da su se ona i fudbalska zvezda često raspravljali jer Tom nzbog posla i čestih treninga i utakmica nije imao vremena za porodicu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU