Saveti ZLATA VREDNI: Ovo su 3 načina da učinite usne punim bez INJEKCIJA i operacije

Kristina Malešević

31. 10. 2022. 000000 15:30

Foto: Pixabay

Zavodljive usne, poput onih Rouzi Hantington-Vajtli i Anđeline Džoli, nisu svima date, ali mnogi sanjaju o njima. Vekovima su devojke grizle i grebale usne da bi izgledale punije nego što zaista jesu. Kasnije su u pomoć pritekle razne kozmetičke procedure i plastične hirurgije. Ali postoje i nežnije metode. Govorimo vam kako stvoriti iluziju obimnih usana.

Pročitajte još: Frizer savetuje: Ova frizura će vam dati mlađi izgled, a evo koja tehnika farbanja je idealna ukoliko imate sede

Trik broj 1

Najlakši način da nabubrite usne je da ih ocrtate olovkom ton-dva tamnijom od karmina, izlazeći iz prirodnih granica za par milimetara. Budite pažljivi, pažljivi i ne preterujte, inače ćete izgledati komično. Inače, mnoge poznate ličnosti vole ovaj trik, uključujući Dženifer Lopez i Kjaru Feranji.

Trik broj 2

Pročitajte još: Četiri načina da zaštitite kosu dok spavate: Da li je svaki put očešljate?

Za tanke usne idealni saveznici su sjajila i ruževi sa briljantnom završnom obradom. Nanesite ih, blago prelazeći preko konture iu nekoliko slojeva. A još bolje ako su ovi kozmetički proizvodi sa efektom volumena. Odnosno, treba da sadrže sastojke (mentol, biber i tako dalje) koji aktiviraju mikrocirkulaciju, tako da će usne izgledati zavodljivije. Jedini negativan je da takvi proizvodi ponekad mogu izazvati neugodnost, jer će usne biti hladne.

Pročitajte još: Često ste pod stresom? Ove namirnice vam mogu ublažiti osećaj napetosti

Trik broj 3

Da bi usne bile malo veće, potreban vam je korektor. Da, da, ne samo da prikriva crvenilo na licu, već pomaže i kod povećanja usana. Prvo, mogu da maskiraju konturu usana i nacrtaju još jednu na vrhu olovkom, prelazeći prirodnu liniju. Drugo, korektor može da promeni oblik usana: nanesite ga na uglove kako biste ih učinili užim i punijim. Zatim obojite usne ružem i dodirnite kap providnog sjaja u sredini.

Bonus video:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU