Besna Dženifer Lopez oštro odgovorila paparacima: "Nikome se ovo ne sviđa" (VIDEO)

Kristina LJubisavljević

31. 10. 2022. 000000 13:00

foto: Profimedia

Dženifer Lopez uvek je bila interesantna paparacima koji je već decenijama prate u stopu, a od kad je ponovo u vezi, a sada braku, sa Benom Aflekom, sve je postalo još učestalije. Ipak, znatiželja drugih o njihovom životu jeste jedna od "cena" slave, a koliko god oni na to navikli, postoje momenti kada im to nikako ne prija.

Tako je zabeležen momenat Dženifer Lopez i jednog paparaca u Americi gde možemo da vidimo da pevačica i glumica nije bila raspoložena za saradnju.

Pročitajte još: Dame koje su nosile NAJSKUPLJE venčanice: Na haljine su potrošile nenormalne SUME od kojih će vam se zavrteti u glavi (FOTO)

Na snimku se čuje kako fotograf kaže Džej Lo i njenom suprugu Benu Afleku: "Čestitam!".

Dženifer je samo prošla pored nje, namrgođena i iskreno rekla kako se oseća.

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez fans (@jennifer_fans_uk)

- Nikome se ne sviđa kada ih vi pratite svakog dana, nikome!" - jasno je rekla Dženifer dok je njen suprug, Ben Aflek, samo prošao bez reči.

Novinarka je samo dodala da razume i da ona nije tu baš svakog dana.

Ovo nije prvi put da se par neprijatno osećao zbog prisustva fotografa. Poznato je da Ben ne voli da sarađuje sa paparacima, a svi se sećamo snimka iz Venecije kada je morao da odbrani Dženifer od fotografa koji se previše približio da bi je fotografisao.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU